Audiotour

Audiotour ‘Bijzonder Berg & Bos’

Beluister historische verhalen tijdens een wandeling

Er liggen veel verhalen verborgen in Stadspark Berg & Bos, die je allemaal ontdekt tijdens de verrassende audiotour ‘Bijzonder Berg & Bos’. Wandel langs twaalf punten en ontdek de ontstaansgeschiedenis van dit prachtige stadspark.

Over de audiotour
Stadspark Berg & Bos is namelijk meer dan een park; het vertelt interessante verhalen over de veranderingen van deze plek en zelfs de stad. Deze plek een rijke historie vol evenementen, gebeurtenissen en ontwikkelingen. Historische verhalen over het park gecombineerd met informatie over de boomkroonjuwelen worden gebundeld in een nieuwe audiotour, die start bij het Theehuis en is gratis beschikbaar. De audiotour is ongeveer 1 km lang en neemt zo’n 45 minuten in beslag. Lees meer over de audiotour.

Apeldoorn Stories app
De audiotour is te beluisteren via de gratis Apeldoorn Stories app. Na het scannen van de QR-code op het startpunt bij het Theehuis word je naar verschillende kunstwerken en punten genavigeerd, waarbij je op ieder punt een verhaal hoort. Het enige dat je nodig hebt is je smartphone met een volle batterij, oortjes of een koptelefoon en de Apeldoorn Stories app. De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

De boomkroonjuwelen zijn een idee van Apeldoorn Partners in samenwerking met ACEC, Accres en de Gemeente Apeldoorn en blijven voor een periode van twee jaar tijdens de reguliere openingstijden te bewonderen in het park. De audiotour is ontwikkeld met behulp van Bureau Max permanent en is te beluisteren via de gratis te downloaden Apeldoorn Stories app.

Share this