Theehuis

Wat is het theehuis

Het Theehuis in B&B is een knusse locatie om elkaar te ontmoeten. In de bosrijke omgeving kunt u terecht voor verschillende activiteiten die u organiseert. Denk hierbij aan creatieve workshops, recepties of verjaardagen. Daarnaast is het Theehuis een unieke locatie voor uw trouwerij met aansluitend een mooie fotoreportage in het park. Uw familie en vrienden genieten ondertussen van een hapje en een drankje.

Wilt u een compleet verzorgde middag? Dan verzorgt restaurant de Boschvijver graag een passend cateringaanbod voor uw activiteit.

Huren van het Theehuis

Uw trouwerij, receptie, personeelsfeest of bijeenkomst?  

Het Theehuis kunt u huren voor uw trouwerij, receptie, personeelsfeest of familiebijeenkomst. Voor deze informele activiteiten bieden wij een passende prijs. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze beheerder Luc Timmen (LTimmen@accres.nl).

 

Uw workshop en/of tentoonstelling?

Naast feestelijke bijeenkomsten is het Theehuis ook uitermate geschikt voor workshops en/of tentoonstellingen.

De natuurlijke omgeving maakt het Theehuis tot een inspirerende locatie voor uw activiteit. Voor uw activiteit bieden wij een passende prijs. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze beheerder Luc Timmen (LTimmen@accres.nl).

 

Herhaaldelijk huren?

Het Theehuis kunt u eenmalig huren voor uw activiteit, ook kunt u kiezen voor een structurele huurperiode. Als u het Theehuis op structurele basis huurt, dan maakt de beheerder voor u een passende prijs.

Meer informatie:

Wilt u het Theehuis, of een deel daarvan, huren, neem dan contact op met: beheerder Luc Timmen (LTimmen@accres.nl). Het Theehuis is openbaar niet toegankelijk.

Share this