Berg & Bos Theehuiswandelingen

De “Berg & Bos Theehuiswandelingen” zijn bestemd voor alle leeftijden, jong en oud. En zeker voor gezinnen een leuke en leerzame activiteit. In circa anderhalf uur (5 km) wordt onder leiding van een IVN-gids een route door het park gelopen waarin volop ruimte is om vragen te stellen en eventueel foto’s te maken. De wandeling gaat deels over bospaden met hoogte verschillen en is daarom niet geschikt voor rolstoelen.

De “Berg & Bos Theehuiswandelingen” starten en eindigen bij het Theehuis op Stadspark Berg & Bos, gelegen net na de ingang van het Stadspark. De wandelingen vinden plaats op:

  • Zaterdag 23 maart om 14.00 uur
  • Zondag 14 april om 10.30 uur
  • Zaterdag 11 mei om 14.00 uur

U hoeft zich niet op te geven of aan te melden voor de wandelingen. Voor deelname aan de wandelingen vraagt het IVN een vrijwillige bijdrage van € 2 voor tegemoetkoming in de kosten. IVN-leden lopen gratis mee.

Bij ontvangst krijgt u een kopje koffie of thee. Stadspark Berg & Bos is verder vrij toegankelijk. Iedereen kan altijd vrij het Stadspark in om te wandelen, te ontspannen of te spelen op de Speelweide.

Share this